غذاهایی که منجر به سرطان می شوند

غذاهایی که منجر به سرطان می شوند

نوشته admin

غذاهایی که منجر به سرطان می شوند  :

در اینجا می خواهیم کمی درمورد غذاهایی که منجر به سرطان می شوند بحث کنیم .
خوردن بیش از حد برخی از مواد غذایی خاص ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد .
اثبات اینکه غذاهای خاصی باعث سرطان می شوند دشوار است.
با این حال ، مطالعات محققان بارها نشان داده اند که مصرف زیاد برخی غذاها ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.


کربوهیدراتهای تصفیه شده و شکر  :

غذاهای فرآوری شده که سرشار از قند و فیبر و مواد مغذی کم هستند با خطر بالای ابتلا به سرطان مرتبط هستند.
به طور خاص ، محققان دریافتند که رژیم غذایی که باعث می شود میزان قند خون افزایش یابد ، با افزایش خطر ابتلا به چندین سرطان از جمله سرطان معده ، پستان و کولورکتال همراه است .
در یک مطالعه در بیش از ۴۷۰۰۰ بزرگسال ، مشخص شد که افرادی که رژیم غذایی پر از کربوهیدراتهای تصفیه شده مصرف کرده اند ، تقریباً دو برابر بیشتر از کسانی که رژیم غذایی کم کربن های تصفیه شده دارند از سرطان روده بزرگ جان خود را از دست داده اند .
تصور می شود که سطوح بالاتر قند خون و انسولین از عوامل خطر سرطان هستند.
نشان داده شده است که انسولین تقسیم سلولی را تحریک می کند ، از رشد و گسترش سلول های سرطانی حمایت می کند و از بین بردن آنها دشوارتر می شود .
بعلاوه ، سطح بالاتر انسولین و قند خون می تواند در التهاب در بدن شما نقش داشته باشد. در دراز مدت ، این می تواند به رشد سلولهای غیر طبیعی منجر شود و احتمالاً به سرطان کمک کند .
این ممکن است به همین دلیل باشد که مبتلایان به دیابت ( شرایطی که قند خون و انسولین خون بالا دارد ) در معرض خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان قرار دارند .
به عنوان مثال ، در صورت ابتلا به دیابت ، خطر ابتلا به سرطان کولورکتال ۲۲٪ بیشتر است .
برای محافظت در برابر سرطان ، غذاهایی را که باعث افزایش انسولین می شوند ، از جمله غذاهای پر قند و کربوهیدراتهای تصفیه شده را محدود کرده یا از مصرف آنها خودداری کنید .